Beste wandelaars,

We nodigen u uit om deel te nemen aan een unieke wandeling op zondagmiddag, 28 juli. Tijdens deze wandeling zullen we het ontstaan van Goirle verkennen en het verband met de vyer heertganghen. We beginnen onze wandeling bij het Heem museum, een verborgen pareltje in ons dorp. Dit museum is een schat aan informatie en een perfect startpunt voor onze ontdekkingsreis. Tijdens de wandeling zullen we de heertganghen Dorp en Kerk bezoeken. Deze historische plekken zijn een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van Goirle en hun verhalen zijn fascinerend. We zullen even voor een welverdiende pauze rusten bij de Marmot de nieuwe ontmoetingsplek voor senioren.

Daarnaast zullen we langs een aantal prachtige oude gebouwen lopen waar veel over te vertellen is. Deze gebouwen zijn stille getuigen van onze rijke geschiedenis.

We kijken ernaar uit om deze ervaring met u te delen. Laten we samen de rijke geschiedenis van Goirle ontdekken!

Start: 't Heem, Nieuwe Rielseweg 41-43, 5051 PD Goirle

Tijdstip: Zondag 28 juli 2024, van 13:30-17:00 uur

Prijs: € 11,- p.p. (incl. koffie met iets lekkers)

Aanmelden

via mail naar info@goolsegeheimengidsen.nl met uw naam, aantal deelnemers en telefoonnummer. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling en de bevestiging door Gôolse Geheimen Gidsen. De aanmelding dient voor vrijdagmiddag 26 juli 2024 12:00 uur plaats te vinden. Maximum aantal deelnemers: 30 personen.

U kunt het geld overmaken op rekening NL89 RABO 0307 1646 67 t.n.v. Goolse Geheimen Gidsen

Namens de Gôolse Geheimen Gidsen Geert, Niek, Ton, Varno en Jan.