Op de maandagochtend van de herfstvakantie stond het schoolhandbaltoernooi voor de groepen 3, 4 en 5 op het programma.

Het werd, met wat minder aanmeldingen dan andere jaren, een knus en gezellig toernooi. Maar hierdoor was er ruimte om dit keer ook een shoot out wedstrijd te doen.

Bij een shootout gaat één speler vanaf de middenlijn op de goal af en probeert vanaf de cirkel te scoren.

Na een oefenrondje waren we klaar voor de wedstrijd. Uit elk team kwamen 3 finalisten die in de finale 5x mochten proberen te scoren bij keeper David. Sommige kinderen verraste zowel de keeper als de organisatie met mooie sprongschoten en harde ballen die in de hoek in het net gingen.

De finale was nog even spannend tussen Femke, Benthe, Sil en Jasper maar uiteindelijk mocht Sil zich de eerste kampioen shoot out noemen!

Maar ook in het toernooi zagen we echt al leuk handbal. Er werd gestreden, samen gewerkt en gescoord. Na 5 speelrondes was ’t Schrijverke 4 de winnaar van deze editie.

De organisatie kijkt terug op een leuke handbalochtend en bedankt de deelnemende teams, ouders en alle vrijwilligers voor jullie inzet.